Pedagogisk tandläkare i Solna

De flesta drar sig för att gå till tandläkaren. Men om man får ett trevligt bemötande hos en pedagogisk tandläkare i Solna är det ganska trevligt att gå dit. Man vill ju ha hela, fina tänder.

Det är ganska vanligt med tandläkarskräck. Kanske beror det på att man så sällan går till tandläkaren så att det känns ovant och konstigt när man väl är där, eller så har man något minne från förr som spökar. Det är något som din tandläkare i Solna tar på allvar och därför kan du vara lugn när du får ett professionellt och vänligt bemötande. Man får bedövning om man vill, och tandläkaren förklarar på ett pedagogiskt sätt vad det är för procedurer som görs.

Du måste våga gå dit

Kanske har du inte besökt en tandläkare på ett tag och är rädd för att det är mycket som behöver åtgärdas. Men det är viktigt att du går och får tänderna kollade, så att du inte riskerar tandköttsinflammationer och tandlossning. Hål i tänderna behöver lagas, förstås, och det finns många andra saker som en tandläkare kan hjälpa dig med.

Om det redan fattas några tänder går det att få snygga implantat, så att du vågar le mot din omgivning igen. Man kan bleka tänder, rätta till dem om de växer snett, och det mesta kan tandläkaren fixa. Det allra första man gör är att ta röntgenbilder, så att tandläkaren kan se hur tänderna sitter och bedöma deras skick. Sedan får du all hjälp du kan behöva. Läs mer om tandläkare och hur en kan hjälpa dig på denna hemsida: https://www.solnatandläkarna.se 

6 Dec 2020