Högkostnadsskydd hos tandläkare i Norrköping

En viktig fråga är om tandläkaren i Norrköping samarbetar med Försäkringskassan. Det finns många fördelar med använda högkostnadsskyddet vid tandläkarbesöken.

Eftersom hon var egen företagare kunde inkomsterna skilja sig från månad till månad. Anna jobbade inom friskvård och i den branschen visste man inte hur nästa dag, vecka eller månad skulle se ut. Därför försökte hon att planera noga för alla förutsedda och oförutsedd tillfällen i livet. Ett sätt att säkra sin ekonomi.

Anna jämförde priser när hon skulle handla och även om hon ville ha någon typ av abonnemang. Vänner skulle definitivt kalla henne ekonomisk. Så det är naturligt för henne att hitta en tandläkare där man har tandvårdsförsäkring, högkostnadsskydd eller erbjuder delbetalning vid stora ingrepp för att få en så jämn månadskostnad som möjligt.

Tandläkare som uppfyller alla önskemål

Flera hemsidor för tandkliniker lockade online. Det fanns namns som exempelvis Tandläkarna Mirum som hon markerade som favoriter. När hon hittat flera stycken var det dags att börja gallra. En av klinikerna låg nära hennes hem i Norrköping och passade bäst. De hade samarbete med Försäkringskassan och hade högkostnadsskydd.

Anna tog kontakt för att se om hon kunde boka en tid. Höll tummarna för att det inte skulle vara lång kö, något som var mera regel än undantag hos tandläkare. Kön var kort och inte nog med det. Skulle hon göra en dyrare behandling erbjöd de även delbetalning. Glad klickade hon på avsluta, nöjd med att ha fått en tid redan om två veckor.

13 Aug 2022