Tryggt med tandhygienist i Solna

För den som inte känner ett behov att besöka en tandläkare varje år finns det andra möjligheter. Istället kan man boka in en tandhygienist i Solna för kontroll.

När Kristina flyttade till Solna var en av de första sakerna hon gjorde att hitta en tandvårdsklinik som hon kunde ansluta sig till för sin årliga tandvård. Det var inte ofta som hon hade hål i tänderna men tyckte ändå att det kändes tryggt att ha lite koll på läget för att slippa överraskningar.

Hon hittade sin klinik och bokade sedan in ett första besök. Vid ankomsten blev hon väl mottagen och visad in i ett rum. Tandhygienisten kändes kunnig. Kristina var säker på att hon skulle säga ifrån ifall hon såg något alarmerande och skulle behöva besöka en tandläkare någon gång i framtiden.

Tandhygienist och andra tjänster

När hon besökte kliniken första gången upptäckte hon att de även kunde hjälpa till med andra saker. Förutom de saker som en tandhygienist i Solna hjälpte till med kunde man bland annat få behandlingar med airflow där man kunde bli av med fläckar och missfärgade tänder. De gjorde även vanlig tandblekning om man önskade några nyanser vitare tänder.

Förutom denna estetiska tandvården hade de specialisttandvård för allvarligare problem. Förlorade man tänder eller skadade tänderna kunde de göra tandimplantat och skalfasader. För nu räckte det dock gott och väl med tandhygienist. Men det kändes skönt att veta att alla dessa behandlingar fanns att tillgå på kliniken om hon skulle behöva dem.

7 Aug 2022